Кімберлі Кардашьян-відома 39-річна американська зірка реаліті-шоу, фотомодель, а також дружина популярного репера і пролюсера Каньє Уеста. Вони одружені з 2014 року і мають чотирьох дітей: дочки Норт і Чикаго; сини Сейнт і Саам, народжений сурогатною матір'ю 10 травня 2019 року.

Читайте Знай в Google News!

Зараз Кардашьян опублікувала серію знімків в Instagram. Жінка активно веде аккаунт в цій соціальній мережі. Вона опублікувала понад п'ять тисяч фото- і відеоматеріалів. На неї підписано понад 188 мільйонів чоловік.

На фотографії вона відображена в купальнику власного виробництва Skims. На тлі і постільній білизні зображені кадри нової колекції Мармурового і чорного кольору.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Привіт!!.приєднуйся до мене, мені нудно !!! вам сподобається", "Прекрасна королева", "Скільки деталей для очей", "Шкіра занадто яскрава", "Красиві декорації", "Ти приголомшлива мама", " Уххх, де я можу отримати це...", - коментують фотографії шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Українська чемпіонка Бех-Романчук розцвіла на вулицях Австрії: "Місто мрії". Дівчина не раз представляла Україну на міжнародних змаганнях і продовжує це робити.

Як повідомляв "Знай.ua", фітнес-модель Ана Чері роздяглася разом з подружками, виберіть найгарячішу.

Знай.ua писав, втомлена від тижневих шлюбів Памела Андерсон придивилася до свого охоронця. Секс-бомба втомилася від музикантів, спортсменів і мільйонерів, тому переключилася на простих охоронців.