Українська телеведуча Ольга Фреймут у своєму акаунті Instagram поділилася фотографією з інформацією про те, що їй вдалося успішно побороти COVID-19. Вона подякувала своїм шанувальникам за підтримку, рідних — за любов і турботу.

Читайте Знай в Google News!

На підтвердження цієї інформації в Stories вона опублікувала два результати ПЛР-тестування. Далі Фреймут вирішила описати симптоми, які були у неї, так як багато просили розповісти про це. Телеведуча заявила, що все почалося з сильного головного болю, від якого не можна було позбутися навіть за допомогою найдієвіших препаратів.

"Одну ніч я не змогла заснути ні на хвилину, тому що до мігрені додалися болі в плечах. Здавалося, лежу під колесами вантажівки. Думала-через тренування", - поділилася Ольга. Потім почало викручувати і пекти ребра, піднялася температура і згодом вона записалася на тест.

У неї пропав нюх, вона пила багато води і вітамін C. найстрашніше в коронавірусі, на думку Фреймут, це те, що у нього існує підступний індивідуальний підхід.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, 10 зіркових жінок солідного віку: їх стилем можна надихатися навіть 20-річним.

Як повідомляв "Знай.ua", зухвалий син Ротару осідлав залізного коня: як проводить будні Зоряний байкер.

Знай.ua писав, Юлія Саніна в обіймах чужого чоловіка на "Танцях з зірками" заговорила про важливе: "Відчувати, любити"