Співачка Катя Вандіна, яка є новою кров'ю українського шоу-бізнесу, артисткою "M1 Agency" і від недавнього часу дружиною футболіста київського "Динамо" Данилом Сухоручко, з яким зіграла весілля на минулих вихідних.

Читайте Знай в Google News!

Дівчина заявила, що хотіла піднімати зайвий шум навколо урочистої події, проте вони були "розсекречені" друзями завдяки соціальним мережам. В якості локації був обраний ЗАГС №1 виставкового комплексу "ВДНГ".

Вони перебувають у відносини вже п'ять років, а Данило для Вандіни виступає кращим другом і найближчою людиною, яка вміє підтримати дівчину в будь-яких починаннях. "Я, в свою чергу, радію всім його перемогам і намагаюся не пропускати жодного матчу!", - заявила вона.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Весільна церемонія робилася камерною і затишною і рада, тому що їх погляди на цей рахунок абсолютно збіглися. Перша поява на "червоній доріжці" музичної премії "M1 Music Awards" для дівчини відбулася теж у присутності Данила Сухоручка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, нестаріюча Ольга Сумська перетворилася в ніжну україночку у віночку та вишиванці. 54-річна знаменитість виставила яскраву серію кадрів, позуючи в музеї під відкритим небом Пирогово.

Як повідомляв "Знай.ua", юна дочка Полякової грайливо приспустила сорочку, щоб показати головне: "Ну що це?"

Знай.ua писав, Костюшкіну з "Чай удвох" "напекло на сонці", витанцьовував майже голяка у всіх на очах: "Міг би і штанці зняти"