Племінниця актора Михайла Єфремова, який зараз проходить суднові засідання у справі про смертельну ДТП, закликала людей зібратися вранці перед заключним засіданням суду. Крім того, за Єфремова заступився і його колега – актор Іван Охлобистін. Коментаторів обурила емоційність жінки і те, що племінниця стала на захист свого дядька.

Читайте Знай в Google News!

Відповідне відео вона опублікувала в Instagram.

Ольга стверджує, що з самого початку історія зі смертельною аварією покрита "темними плямами, правопорушеннями, некомпетентністю, профанацією, а так само знущаннями і цькуванням". Клопотання адвоката Пашаєва провести додаткову експертизу і показання свідків захисту не зараховуються і відхиляються. Сам судовий процес - лише "вульгарний спектакль", де всі налаштовані"проти одного адвоката і Міші".

" хто дозволив? Хто дав право всьому цьому свавіллю відбуватися?"- запитує жінка.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Користувачі мережі обурилися таким ставленням і позицією племінниці Єфремова і нагадали їй, що актор сам зізнався у скоєнні ДТП.

" так він же зізнався сам!?", "Такій людині як ваш дядько-соромно взагалі пити алкоголь! Знахабнів! Повинен приклад показувати! Він показав, як піднявся і як впав!", "зрозуміти не можу. Стільки відео з того ДТП. Всі бачили, всі розуміють, що він п'яний. Вбив людину. Він сам це визнавав. Так про що взагалі зараз все тлумачать? Захищають щось... Не був би він актором, а простим роботягою, ніяку демагогію ніхто не розводив би. Посадили б і справу з кінцем. А тут вигадують", " чим більше ви знущаєтеся над здоровим глуздом, тим сильніше люди будуть ненавидіти вас, акторки! А докази вини дивіться ва матеріалах справи! Там все є!",- пишуть коментатори.

У той же час російський скандальний актор Іван Охлобистін звернувся до Путіна з приводу вироку Єфремову, який ще не винесли. Він розмістив звернення на особистій сторінці у ВКонтакте.

"поза всякими сумнівами Михайло винен ,але проявіть несправедливість по відношенню до нього, ту саму "несправедливість", яку він люто викривав багато років», — написав Охлобистін. На думку актора, Єфремов "потурав прозахідно налаштованої ліберальної громадськості".

Артист попросив Путіна"пощадити його особистим указом".

" він слабкий, він розчавлений, він позбавлений репутації і майбутнього. Він сам собі вирок. Він не представляє ніякої небезпеки для суспільства", - зазначив Охлобистін.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у справі Єфремова виникли нові свідки і багатомільйонний гонорар.

Як повідомляв Знай. ua, скандального Джигурду вигнали зі студії"Пусть говорят".

Також Знай. ua писав, що Михайло Єфремов виголосив останнє слово в суді.