Російський актор Михайло Єфремов до фатального ДТП працював в театрі "Современник" і виявилося, що його праця оплачувалася значно більше, ніж передбачали фанати.

З Єфремовим з 2016 року всього театр уклав 11 контрактів.

найскромніший договір обійшовся в суму 900 тисяч рублів, а найбільший – в 7,7 млн. Скільки отримував Єфремов, залежало від кількості виходів на сцену. За кожну постановку Єфремов отримував по 100 тисяч рублів, а на гастролях по країні – по 200 тисяч.

Крім цього, за кожну репетицію артист отримував по 10 тисяч рублів і з 2016 по 2020 рік актор у театрі зміг заробити 32,3 млн рублів.

Михайло Єфремов, скріншот: YouTube
Михайло Єфремов, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Раніше в матеріалах справи про смертельної аварії за участю російського актора Михайла Ефремова міститься відмова від визнання вини. Про це заявив Адвокат потерпілих Олександр Добровінський.

"Він спочатку визнав провину, потім відмовився. Це є в матеріалах справи", — сказав адвокат.

На середу, 29 липня, було призначено попереднє слухання по справі. Однак його відклали. Причиною стало те, що адвокати Єфремова не з'явилися на суд.

Раніше хрещений батько російського актора Михайла Єфремова у справі про ДТП з одним загиблим, зробив несподівану заяву. Про страшну трагедію розповів найближчий друг Михайла, його хрещений батько, артист Василь Міщенко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, адвокати у справі ДТП з Єфремовим серйозно порушили закон.

Як повідомляв Знай. ua, Єфремов відмовився визнавати провину за фатальне ДТП.

Також Знай. ua писав, що самотній пікетувальник назвав винних у смертельному ДТП з Єфремовим.