Російський співак Андрій Григор'єв-Апполонов, який в народі більш відомий, як Рудий з "Іванушок International", став на деякий час знову популярним. Знаменитість активно веде сторінку в Instagram, багато подорожує по світу і навіть зрідка дає концерти фанатам, які пам'ятають його хіти ще з 90-х.

Так, артист вперше за довгий час показав кумедне архівне відео - бекстейдж репетиції зі зйомок кліпу на хіт "Зачем вы девочки любите белобрысых", участь в якому взяли сам "Рудий", Кирило Андрєєв, Олег Яковлєв і численні фанатки. При цьому Апполонов зазначив, що режисером ролика став Гриша Константинопольський, хореографом виступив сам виконавець, а їх перший ювілейний концерт з нагоди 5-річчя в "Олімпійському", Москва, почався саме з цієї пісні.

Зачем вы девочки любите белобрысых?! #иванушки #відео#архів Репетиція і зйомки на нашу дурашливу пісню! Наш перший ювілейний концерт (5років) в Олімпійському розпочали саме з неї! Режисер-вельмишановний Гриша Константинопольський, хореограф - ваш покірний слуга!

Фолловери не пройшли повз:" у мене ця пісня на першій касеті для купленого відіка в далекому дитинстві була Пам'ятаю😍", " до сих пір касета для відека лежить, де це відео є. 😍 ", "Стільки харизми в одній людині. Таке суперське піднесення себе. Думаю Мама вас просто обожнювала.", "Волочкова з Большого пішла після твого шАпагата!😂👍".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Горбунов осідлав Нікітюк, Осадчій краще цього не бачити

Як повідомляв портал " Знай.ua", Слава Камінська вперше розповіла, що розлучилася з чоловіком.

Також "Знай.ua" писав, що Аліна Гросу прикинулася черницею і з чоловіком підкорила червону доріжку