Відомий український співак, поп-ідол 90-х років EL Кравчук нещодавно нагадав про себе прем'єрою пікантного, з легким натяком на еротику, кліпу на нову пісню "Дым твоих сигарет". У відео 43-річний артист постав у напівоголеному вигляді в компанії гарячих дівчат-танцівниць. Зйомки проходили в легендарному столичному арт-клубі Closer.

Андрій (справжнє ім'я співака - ред.) зізнався Знай.uа, що для нього ця відеоробота стала особистим одкровенням.

"Я сам не очікував! Справа в тому, що я Гамлета грав оголеним у режисера Андрія Жолдака, але це була його ідея і його творчість. А це моє факсиміле, мій підпис. Звичайно, я хвилювався і не спав два тижні монтажу спокійно, поки не побачив в кадрі, що я нормально виглядаю, що це естетично і красиво. Я найбільше боявся вульгарності", - зазначив El Кравчук.

Співак розповів, що чимало вклав коштів у новий кліп, хоча нині через карантинні обмеження багато артистів змушені "затягнути пояси". Крім того, він написав новий альбом пісень. Натхнення з'явилося якраз під час домашньої ізоляції.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Сьогодні у всіх на устах, чи зможемо ми працювати. Так, у мене був корпоратив недавно. Це єдине, де зараз можна працювати. У мене тільки відміни. Зараз висять по всьому Харкову афіші мого концерту на 18 жовтня, і чи буде? Не знаю, як до цього ставитися. Знаю тільки одне - треба берегтися і думати про оточуючих", - сказав артист.

EL Кравчук, фото: Instagram артиста
EL Кравчук, фото: Instagram артиста

Через те, що артисти не можуть виступати так само, як до введення карантину, багато хто зазнає величезних збитків. Комусь доводиться прощатися з членами команди, а комусь і продавати нерухомість.

"Сподіваюся, до цього не дійде, - зізнався співак. - Завжди продавав тільки себе: креатив, ідеї, пісню, танець. Все одно я не вірю, що моя професія не буде потрібна. Коли людині погано, до кого вона піде? До лікаря. Коли у неї погано на душі, вона рано чи пізно прийде до улюбленого артиста. Просто треба такі пісні записувати, щоб вони були потрібні в цей момент, підтримували, розслабляли".

При цьому, за словами Андрія, допомоги від держави він не чекає.

"Соромно просити у держави, яка воює. Краще бійцям на фронті допомогти. В цьому і є взаємна допомога. Треба завжди залишатися людьми. Ми ж розуміємо, де ми живемо, і один до одного ставитися в цей момент часу трохи з поблажкою, прощати. Якби не було коронавірусу, війни, економічних потрясінь, тоді так, щось вимагати, але зараз, особливо в сімейних стосунках, треба прощати. Чоловіки голови розбивають, щоб грошей заробляти на сім'ю, і не у всіх це виходить. Я бачу, як розходяться люди, і ці розлучення трапляються через матеріальні причини", - поділився El Кравчук.

Співак зізнався, що в особистому житті у нього без змін - він, як і раніше, без пари, але дуже хоче дітей. Андрій навіть замислюється про сурогатне материнство.

"Я наразі самотній. Одружений офіційно не був, але у мене були кілька тривалих стосунків. І зараз я навіть не хочу щось починати. У мене є якісь думки, симпатія, але я не хочу серйозності. А ось діток дуже хочеться. Це не означає, що для цього нам треба одружитися. Моя думка: якщо хочеш дітей, ти можеш дітей мати завжди, хоч завтра. Економічно я теж не готовий зараз. Перед війною я навіть вже почав процес (підготовки до сурогатного материнства - ред.). У Іри Білик, у моєї подруги, я спостерігаю, як росте чудовий хлопчик. Вона - провокатор моїх думок. Але якщо "клює" в голову - пішов і зробив. Які проблеми? Я ставлюся до цього дуже просто, тому що це життя!"- зазначив El Кравчук.

EL Кравчук, фото: Instagram артиста
EL Кравчук, фото: Instagram артиста

Нагадаємо, раніше Знай.uа побував на вечірці, яку влаштувала на Трухановому острові співачка Marietta. Артистка представила свій vегамікс "Маракуйя". На open-air party серед гостей був і EL Кравчук.

Також повідомлялося, що Оля Полякова, Alina Pash, Alyona Alyona та інші представники музичної індустрії 3 вересня зібралися під Кабміном, щоб висловити своє обурення діям влади. Вони протестували проти указу про часткову заборону на проведення концертів для організаторів за ознакою основного КВЕД'у в рамках продовження адаптивного карантину.