Ведуча "ТСН.Тиждень" на каналі "1+1" Алла Мазур не часто ділиться з шанувальниками свіжими публікаціями в своєму Instagram. Однак, схоже, зірка вирішила виправити це і розмістила нові знімки в соцмережі.

Читайте Знай в Google News!

Так, в кадрі знаменита телеведуча позує на київських вулицях у розкішному вечірньому вбранні – молочному подовженому жакеті, світлій майці, шовковій бежевій спідниці середньої довжини і туфлях у тон до жакету. Образ Алла доповнила тонкою золотою підвіскою і таким самим золотим браслетом.

У підписі до фото Мазур запросила українців провести теплий вечір разом.

"Це дивовижне літо-2020 все-таки лишилось з нами ще майже на тиждень) І подарувало ще кілька магічних теплих вечорів: коли так легко переплутати, в якій із європейських столиць гуляєш)) Яскравих недільних вражень - бажаю усім 💞 Але вечір - запрошую провести все-таки з нами🙂", - написала ведуча.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Алла Мазур вразила фанатів новою зачіскою, яка вважається дуже модною в цьому сезоні.

Як повідомляв портал Знай.uа, українська телеведуча Алла Мазур зважилася розповісти про свого 12-річного сина Артема. Зараз вони багато часу проводять разом.

Також портал Знай.uа писав, що син Алли Мазур став блондином, ведуча розповіла, як зважилася: "Це пошук себе і внутрішній бунт".