Популярна українська співачка Тіна Кароль, якій приписують бурхливий роман з молдавським артистом Даном Баланом, обожнює яскраві фотосесії, результати яких частенько публікуються на її фан-сторінці "ФанТіна". Так нещодавно в цьому Instagram-акаунті опублікували чарівне фото Тіни, на якому вона позує в спокусливому образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Кароль з'явилася, стоячи в пікантній позі і еротично чіпаючи себе за шию. На ній розкішне бежево-чорне плаття цікавого фасону і візерунка, яке красиво підкреслило витончену фігуру і пишне декольте. її волосся зібране в акуратну зачіску, а на обличчі легкий макіяж і вираз блаженства, вона млосно прикрила очі. У підписі до фото йдеться: "Доброго ранку! Сьогодні вам точно пощастить". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію співачки, засинаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережа чуттєвим фото.