Відома українська виконавиця Аліна Гросу, яка в минулому році вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова і відгуляла розкішне весілля в Італії, часто ділиться з фанатами в соціальній мережі Instagram яскравими моментами з особистого життя і роботи.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу зіркова красуня похвалилася на своїй сторінці результатами романтичної фотосесії для реклами косметики. У кадрі Гросу постала в красивому квітковому саду в звичному для себе образі – білосніжній довгій сукні з оголеними плечима і солом'яному капелюсі.

Артистка попросила шанувальників вибрати найкращу фотографію з трьох запропонованих.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Підписниками позитивно відреагували на нову публікацію Аліни і почали засипати її компліментами.

"Дуже красива🔥 😍", "Красуня🌸", "Всі три🤤", "Круте фото👍 👍 👍 👍 👍", "Яка краса🤩 🤩 🤩", "Миленька", "Шикарна пчілка", - пишуть у коментарях під постом користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, популярна співачка Аліна Гросу зустріла осінь новими губами: "Все на обличчі".

Як повідомляв портал Знай.uа, артистка Аліна Гросу в компанії "голих королів" спантеличила весільною сукнею.

Також портал Знай.uа писав, що зірка українського шоу-бізнесу Аліна Гросу зробила зізнання про вагітність і життя з чоловіком: "Зустрічаємося на кухні".