Співачка Анастасія Приходько у своєму Instagram поділилася радісною подією. Виявляється у Насті і її чоловіка Олександра 8 вересня знаменна дата... Саме в цей день вони повінчалися, ставши подружжям перед Богом. Артистка опублікувала зворушливі фотографії і ніжно зізналася чоловікові в глибокому почутті.

“Ми пройшли через дуже багато, але змогли все зберегти...

Це дуже складно!

Але прийшовши до Бога ми почали нове життя, ми дали обіцянки вже не на папері тітці в РАГСі, і тепер ми несемо дуже велику відповідальність за наше життя, за нашу сім'ю!

Я тебе люблю❤", - написала співачка.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На романтичних фото Анастасія Приходько постала в ніжній весільній сукні та фаті. Крім того, показала виконавиця і свого чоловіка, що робить вкрай рідко.

Зі своїм чоловіком Олександром співачка знайома більше 20 років, і 7 років як розписані. Але у їх вінчання тільки перша річниця.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, Анастасія Приходько розповіла, як відгуляла 33-річчя: "Так я відзначала перший раз!".

Українська співачка і екс-політик Анастасія Приходько зізналася, що насолоджується часом на карантині. Зірка живе у власному будинку, тому проблем з ізоляцією в чотирьох стінах у неї немає. До того ж, до неї приходять в гості друзі.

В інтерв'ю Знай.иа Настя розповіла, як відсвяткувала своє 33-річчя. Її день народження припав на період карантину, на 21 квітня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Анастасія Приходько зізналася, як спочатку хотіла назвати доньку.

Також портал "Знай.uа" писав, що прихильниця Тимошенко Анастасія Приходько спровокувала скандал з поліцією в Парижі.