Популярна київська модель Олена Омович, яка зібрала в своєму Instagram мільйонну аудиторію, і яку в мережі охрестили "українською Кардашьян", обожнює епатувати публіку яскравими витівками. Дівчина любить оголятися на камеру, і не упускає можливості зробити це, а ще вона захоплюється пластичними операціями.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно блогерка опублікувала чергове спекотне фото в нижній білизні з принтом люксового бренду Louis Vuitton. У підписі до знімку Олена приголомшила шанувальників новиною – тепер еротичні кадри можна побачити тільки в платному акаунті OnlyFans. Також дівчина запропонувала листуватися з нею в приватному чаті цього сервісу.

"Інстаграм вже не перший раз видаляє мої пости, і я вирішила що тепер весь найкрасивіший і яскравий контент я буду вантажити на свій платний аккаунт в OnlyFans 🙌 Посилання на нього в шапці профілю 😈 🙉 В інсту теж буду щось завантажувати, але в основному тепер весь контент буде там🙌 🔥", - повідомила модель.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто відзначити, що далеко не багатьом сподобався цей задум. Деякі користувачі соцмережі назвали це "вебкамом" і припустили, що в акаунті Омович продаватиме свої оголені фото.

"Це не там де фотки голі продають?", "OnlyFans ж для шл*х? Не думала що ти так опустишся, хоча тут всі й так бачили у тебе кожну щілинку", "А як ваш чоловік дозволяє вам робити з себе дешевку?", "Ору, там п*рнозірки в основному сидять і фотки свої голі продають", "Може треба було спочатку там ставати популярною і потім позиціонувати себе як веб модель", "Тільки про гроші і шмотки і думаєш і тобі пофіг на людей. Вульгарна пустушка, яка намагається попіаритися за рахунок рекламодавців", "Платний аккаунт? Тобто типу щоб дивитися фото потрібно платити бабки? Це вже вебкам якийсь", - пишуть коментатори.

При цьому Олена виправдовується, що нібито "зараз багато знаменитостей там виставляють фотки".

"навіщо роздаровувати контент безкоштовно? Тут тепер буде тільки реклама шмоток", - пояснює блогерка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, українська Кардашьян у непристойному міні поскакала посеред вулиці.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена Омович показала силіконову попу у всій красі.

Також портал Знай.uа писав, що українська Кардашьян показала всі свої чотири кульки.