Булінг в школі-проблема, яка актуальна в усі часи. Варто тобі відрізнитися в чомусь від однолітків, сміливо висловити свою думку або показати, що ставишся до життя інакше — з тебе майже напевно зроблять жертву цькування. На жаль, нерідкі випадки, коли вчителі не просто не припиняють булінг, а активно беруть участь в ньому. Про один з таких випадків розповіла телеведуча Марічка Падалко. Жертвою булінгу виявився її власний син, всього лише за свою пристрасть до футболу.

"Будеш бекати-мекати як Андрій Шевченко", - це одне з тих" найм'якіших " висловлювань, які вчителі дозволяють собі на адресу мого сина. Причина одна-він марить футболом".


Телеведуча розповіла, що її син Міша приніс додому похвальний лист за попередній 7 клас. Це вже третя грамота для Міші. Однак, незважаючи на його старання і успіхи, особливо уїдливі і нетактовні вчителі все одно живуть в полоні стереотипів. Вони знущаються не тільки над Мішею, а й багатьма іншими дітьми, які займаються спортом і встигають вчитися.

Якщо ти просто спізнився після перерви на урок, то ти справедливо отримаєш від вчителя зауваження. Якщо ти спізнився, бо грав у футбол, тобі ще додатково нагородять при всьому класі коментарями про» відбитий мозок «і " тупих спортсменів Марічка Падалко

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Марічка зазначила, що нічого так не організовує і не мобілізує її сина, як необхідність планувати свій час, щоб встигати на тренування.

“Я дуже хочу, щоб цей буллінг «спортсменів» з боку вчителів, нарешті припинився. І я дуже вдячна тим нашим викладачам, які, навпаки, з повагою ставляться до дітей, які займаються спортом", — підсумувала співачка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, Марічка Падалко злягла з коронавірусом разом з дочкою і сином: "спочатку боліло горло"

Як повідомляв портал Знай.uа, Марічка Падалко, яка втратила зуб у прямому ефірі, порівняла вірус з вагітним токсикозом: "винос мозку"

Також Знай.uа писав, що "Беззуба" Марічка Падалко тяжко захворіла