Шанувальники групи "Время и Стекло" не так давно були шоковані сумною звісткою. ДоДо і Позитив розходяться по різних творчих доріжках, залишившись хорошими друзями. Незабаром від їх творчого тандему залишиться лише багата музична спадщина і приємні спогади. У своєму Instagram Надя Дорофєєва назвала дату останнього концерту. Дорофєєва виклала відео, де вони з Льошею Позитивом дурять в метро. Надя одягнена в рожевий, Льоша — в зелений. Костюми в однаковому стилі, і легкий смуток в очах. Все ж, колектив встиг проіснувати довгих 10 років. Причини, чому "Время и Стекло" розпадається, досі не озвучені.

Останній концерт " Время и Стекло "відбудеться 30 жовтня у"Палаці Україна".

"Київ! 30 жовтня!
Приходь подивитися на наш "останній танець" у Палаці Україна!

⠀Київський сольник стане новим форматом шоу Віс. Ми готуємо камерний музично-танцювальний перфоманс з новою подачею улюблених хітів, модними експериментами та інноваційною сценографією.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

⠀Станцюємо наш Last Dance разом? Квитки на останній київський концерт - за посиланням у шапці профілю", - написала Дорофєєва.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Позитив показав нову партнерку, і фанати залишилися в захваті

Як повідомляв портал Знай.uа, дружина позитиву показала розкішну фігуру в купальнику

Також Знай.uа писав, Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.