Після весілля співачка Валентина Легкоступова проживала з чоловіком Юрієм Фірсовим у своїй московській квартирі на Саратовській вулиці. Там зірка 90-х впала у ванній, отримавши смертельну травму голови. Днями в її будинку сталася ще одна трагедія.

Виявлено два бездиханних тіла 58-річної колишньої медсестри Тетяни та її 93-річної матері. Сусіди скаржилися на неприємний запах у під'їзді і звернулися в поліцію.

За фактом смерті жінок ведеться розслідування. За словами сусідів, Тетяна могла померти через постійні голодування і дієти.

Валентина Легкоступова з чоловіком, фото з соцмережі
Валентина Легкоступова з чоловіком, фото з соцмережі

Імовірно, першою померла Тетяна через серцевий напад. Її літня мати померла від голоду і спраги.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Виявилося, що смерть Тетяни настала 12 днів тому. Сусіди стверджують, що колишня медсестра неохоче йшла на контакт з людьми і дуже рідко приймала гостей.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 54-річна виконавиця хіта 90-х "Ягода-малина" Валентина Легкоступова померла в результаті травми, отриманої за загадкових обставин. За місяць до трагедії Валентина вийшла заміж за яхтсмена Юрія Фірсова. Шанувальники впевнені, що саме він винен у смерті дружини.

Як повідомляв портал Знай.uа, російська естрадна співачка Валентина Легкоступова померла в Москві 14 серпня.

Також портал Знай.uа писав, що батько Жанни Фріске розповів, як можна врятувати онкохвору Анастасію Заворотнюк.