Німецька модель з польським корінням Ніколь Потуральскі, яка вже майже рік зустрічається з голлівудським красенем Бредом Піттом, часто ділиться з багатотисячною аудиторією свіжими фото і відео в соціальній мережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу кохана Бреда Пітта опублікувала стильне селфі, зроблене в німецькому Берліні. У кадрі 27-річна манекенниця позує в дзеркальних окулярах, білосніжній сукні на тонких бретельках і без нижньої білизни.

"Вже сумую за літом і днями біля озера⛱", - підписала фото Ніколь.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Анджеліна Джолі розлютилася через те, що її колишній чоловік Бред Пітт привіз у загальний заміський будинок, через який вони досі сперечаються, нову дівчину Ніколь Потуральскі. Актриса не очікувала такого вчинку від ексчоловіка.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ніколь Потуральскі перебуває у вільному шлюбі з ресторатором Роландом Мері та виховує разом з ним 7-річного сина. Цікаво, що саме бізнесмен познайомив дружину з Бредом Піттом.

Також портал Знай.uа писав, що Джонні Депп вирішив наслідувати приклад голлівудського колеги Бреда Пітта та теж закрутив роман з німецькою моделлю – Софі Германн. 33-річна красуня живе в Лондоні і прославилася завдяки участі в британському реаліті-шоу "Золота молодь Челсі".