На каналі 1+1 стартувало реаліті-шоу "майже колишні". Головна мета цього шоу-допомогти парам розібратися в собі і не допустити розвалу сім'ї. Секретом щасливих стосунків спеціально для "майже колишніх" поділилися зірки – відомі співаки Санта Дімопулос та Сергій Танчинець.

У Санти Дімопулос є не тільки люблячий чоловік, але і двоє дітей. Сім'я щаслива. Санта одного разу пережила серйозне розставання і розповіла, що потрібно для того щоб не допустити розвалу. Вона вважає, що утримати людину за рахунок матеріальної залежності, дітей або іншими способами, крім любові і душевного тепла – неможливо. Санта вважає, що ключовий момент для збереження відносин-зв'язок між партнерами.

Санта впевнена, що у відносинах не можна карати один одного відсутністю близькості або мовчанням, робити щось на зло або приймати все як належне і вважати, що хлопець або дівчина постійно комусь повинні.

Сергій Танчинець зазначив, що необхідно приймати один одного такими, якими вони є. В парі критично важлива підтримка. Ну і само собою, любов. Без неї відносини неможливі. Крім того, не можна позбавляти один одного свободи і проявляти недовіру.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, насолити колишньому, зробити пластику," продати " себе – як соціальні мережі змінюють життя.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв: татуювання для дівчат-що робити, а що краще ні.