Український народний артист Віктор Павлік і його молода наречена Катерина Реп'яхова планували одружитися 18 серпня, проте життя внесло свої корективи і одруження довелося перенести на невизначений термін. Причиною стала смерть сина Павлика, який довго боровся з онкологічним захворюванням.

Читайте Знай в Google News!

Катерина зважилася вперше прокоментувати дану ситуацію в своєму Instagram.

"Чи могла я коли-небудь уявити, що мені доведеться скасовувати власне весілля? (Вона повинна була відбутися 18.08.20) - точно ні. Якщо ви помітили, я ніяк не коментувала цю тему, тому як всі відповіді вичерпні. Але в будь-якому випадку, ця історія має місце бути в нашому житті. І відповідаючи щиро, як самій собі я поділюся своїми думками з цього приводу: прикро мені? Звичайно ні. Все пізнається в порівнянні. Я ні про що не шкодую, і за все вдячна долі", - каже вона.

Реп'яхова поділилася, що вдячна своїм друзям, які підтримували її і 80 гостям, яких вони запросили на весілля.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"моє головне, біле плаття так і залишилося висіти і чекати своєї пори. Попереду ще так багато хорошого. Я обов'язково одягну його і мої рідні та друзі побачать Мене нареченою❤️", - пише Катя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, екс-дружина Віктора Павліка прокоментувала концерти співака після смерті сина.

Як повідомляв Знай. ua, колишня дружина Віктора Павлика розповіла про головну мрію покійного сина, до сліз.

Також Знай. ua писав, що після смерті сина Павлик продовжує гастролювати, а дружина зізналася.