Популярна українська хореограф і танцівниця, переможниця шоу "Танці з зірками 2018", партнерами по танцях якої були Володимир Остапчук, Юрій Ткач та Ігор Ласточкін, активно веде сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість поділилася радісною новиною, яку вони з чоловіком Іваном довгий час приховували від шанувальників - виявляється, красуня стане мамою вдруге. Варто відзначити, що Ілона та Іван також виховують маленьку доньку Валерію.

Як виявилося, у новому сезоні "Танців з зірками" Ілона зовсім не збирається сидіти вдома - її партнером став шоумен Дмитро Танкович, проте пара вже встигла покинути проект під час другого прямого ефіру, отримавши від суддів 29 балів за фокстрот. Зокрема, красуня вирішила не впадати у відчай, виставивши кадри з пікантної фотосесії в чорному боді і давши кілька порад всім, хто хоче поєднувати вагітність і спорт.

Вагітність і Спорт. Що корисно, а від чого варто утриматися! Чи потрібен мені спорт, як правильно вибрати навантаження протягом вагітності? З усіма цими питаннями я також зіткнулася як і ви!🙈 🧐Але, виходячи з особистого досвіду можу сказати наступне: 1. Якщо ви раніше вели активний фізичний спосіб життя, то під час вагітності не варто його різко кидати, а всього-на-всього зменшити інтенсивність і кількість тренувань. В ідеалі ви можете поєднувати кардіотренування з силовими! На першому триместрі можете тренуватися до 5разів / тиждень 2. На другому триместрі можете злегка видозмінити заняття і навантаження, наприклад, додати танці або йогу, плавання, але кардіотренування залишити, так як прогулянки на свіжому повітрі також дуже корисні 3. На третьому триместрі зводимо фізичну активність на мінімум, виходячи зі своїх відчуттів. Наприклад, я, порадившись зі своїми лікарями виключила все, крім плавання і танців. Цього цілком достатньо для підтримки своєї форми і тонусу, звичайно ж я не забуваю про зміцнення м'язів тазового дна! 4. Також під час вагітності і заняття спортом не варто забувати про прийом вітамінного комплексу для підтримки свого організму. 5. І найважливіше, які види спорту необхідно виключити☺️ - лижний спорт, Верхова їзда, підводне плавання, катання на велосипеді. Після 16й тижня виключити вправи лежачи на спині, силові тренування. ☝️ У будь-якому випадку ви повинні дуже точно прислухатися до себе і рекомендацій вашого лікаря 🙏 і пам'ятайте, якщо у вас немає ніяких обмежень по здоров'ю і ніяких застережень від лікаря, ваша вагітність нормально протікає-дихайте на повні груди, займайтеся спортом, танцюйте і радійте життю. Вагітність - це не хвороба!

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і" Танців з зірками " не стримався.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.