Зовсім нещодавно в таких популярних соціальних мережах як Instagram і TikTok здобули популярність не тільки відео з різними уроками і лайфками для ідеального макіяжу на всі випадки життя, але і ролики, в яких красуні "знімають" шари косметики, демонструючи світу своє справжнє обличчя.

Особливо сильно на таких публікаціях "відзначилися" дівчата азіатської зовнішності, які, як відомо, підстарюються під місцеві стандарти краси набагато частіше, ніж жінки по всьому світу. І якщо в Європі і США красуні часто обходяться контурінгом, щоб приховати свої "недоліки", то мешканки Китаю і Південної Кореї заходять набагато далі. Одне з подібних відео-викриттів з'явилося на сторінці "false__beauty" в Instagram.

У публікації видно, на що йдуть красуні заради ідеальної зовнішності - маленькі лялькові носики з воску кріпляться шпателем і ліпляться просто на обличчі, в ніс дівчини засовують довгі стрічки (за словами фоловерів для того, щоб рот був завжди привідритий, але це не точно), V-подібну форму обличчя надають за допомогою скотча, який тягне шкіру і також піднімає повіки.

Тим же воском дами і зовсім можуть виліпити собі абсолютно інше обличчя, підборіддя, щоки, вилиці, а очі збільшують за допомогою кольорових лінз. В середньому таке перетворення може займати дві години і більше.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.