Колишнє подружжя Олена Шоптенко та Дмитро Дікусар пригадали своє весілля. Зірковій парі вдалося зберегти дружні стосунки після розлучення. Олена та Дмитро пішли під вінець у Грузії.

Читайте Знай в Google News!

Учасники "Танців з зірками" та експодружжя Олена Шоптенко та Дмитро Дікусар в інтерв’ю Катерині Осадчій пригадали своє весілля. На 15-річчі програми "Світське життя" пара виконала чуттєвий танок під композицію Христини Соловій "Тримай".

"Я пам’ятаю все свято. Це було дуже круто.", - зазначив Дмитро.

Олена Шоптенко та Дмитро Дікусар, скріншот з відео
Олена Шоптенко та Дмитро Дікусар, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"У нас справді було круте одруження. У мене більше не було весілля після цього. Я пам’ятаю з теплом цей час. І дуже класне місце – гори. Це дуже приємна частина нашого життя. Мені здається, що круто, що ми змогли її перенести в наші теперішні життя саме такою.", - поділилася Шоптенко.

Олена також азначила, що вони з Дікусаром чудовий приклад того, що після одруження можна нормально спілкуватися та товаришувати.

"Тому що, так буває і ми люди. Ми насправді багато пропрацювали одне з одним і я дуже вдячна Дмитру за той досвід, який він мені дав. Це класно, коли люди просто можуть залишитися друзями.", - додала Шоптенко.

Олена Шоптенко, фото - https://www.instagram.com/alena_shoptenko/
Олена Шоптенко, фото - https://www.instagram.com/alena_shoptenko/

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше з'явилася інформація, що соратницю Світлани Тихановської Марію Колесникову, ймовірно, викрали у Мінську. Про це повідомили білоруські ЗМІ.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українці отримають пенсії за героїчно загиблих в АТО родичів, у ПФУ розповіли про нарахування

Також "Знай.ua" писав, що донорів крові жорстко каратимуть за обман: чим обернеться подання неправдивої інформації про здоров'я