Російський актор Михайло Боярський опублікував такий знімок, за який кількома роками раніше журнали віддали б усі гроші світу. Фото вийшло дійсно скандальним! Воно взято з архіву Боярського, і на ньому зображено веселе застілля, з алкоголем, що стоїть на столі. Але пікантність знімка полягає в тому, що в застіллі з боярським брала участь російська телеведуча, політик і блогерка Ксенія Собчак. На момент, коли була зроблена фотографія, Собчак була ще дитиною. Фото опубліковано в Instagram актора.

Боярський не став додавати до посту жодного підпису. Він навіть не потрудився вказати, в якому році фото було зроблено. Але ж більшість фанатів напевно згорає від цікавості, щоб дізнатися все: дату, обставини, і т. д.

У кадрі Боярський стоїть без капелюха і з вусами, він одягнений в білу сорочку і рожевий жилет. Перед ним за столом стоїть Собчак в сукні блакитного кольору і з кучерявим волоссям. При цьому Собчак наставив ріжки хлопчик, що стоїть праворуч, імовірно, син Боярського Сергій.

Користувачі написали під фото, що відразу впізнали Собчак. "Вони жили в одній парадній", - зазначила підписниця @berezca17. Також юзери поміркували, хто ще з відомих особистостей присутній на знімку: «і Собчак, і Нарусова», «і Ліза на мою в жовтій футболці?", "Сергію впізнала і Вас! Поруч прекрасний актор Мигицько?».

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Єлизавета Боярська поділилася враженнями від порожнього" карантинного " Пітера

Як повідомляв портал Знай.ua, Єлизавета Боярська згадала часи своєї бурхливої молодості

Також Знай.uа писав, схудлий Боярський молить про допомогу