Фіналістка четвертого сезону реаліті шоу "Від пацанки до панянки" (Новий канал) Юлія Чигринець на прізвисько "Бандитка" приголомшила кардинальною зміною образу - дівчина повністю поголила голову.

Юлія не перший раз в ході проєкту змінює зачіску. Однак, причини таких перемін різні.

Спочатку на проєкті в Юлії було довге густе волосся, однак по закінченні шоу дівчина вирішила його вкоротити. Таким чином вона прощалася з минулим і починала нове життя.

А тепер фіналістка Юлія приголомшила ще кардинальнішою зміною образу – поголила голову. Але зробила це дівчина не заради хайпу, а щоби підтримати свою онкохвору подругу.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Що це за вибрик?", – запитаєте ви. "Це сильний крок", – відповім я. Саме так Юля підтримала дівчину Леру, яка хвора на рак. Ще кілька місяців тому Юля в розмові зі мною зізналася, як шкодує про те, що обрізала після фіналу своє довге волосся. Але коли зустрічаєш людину, яка мріє... просто жити, то розумієш, що зачіска – це така ж дурниця, як кепкування недалеких людей. Рак – це біда, яка може торкнутися кожної родини", - прокоментувала вчинок своєї підопічної директорка Школи леді Тетяна Мокріді.

Оскільки Юлія перукар, то зробила це власноручно та впевнено. При тім жартуючи, що зекономить на шампуні.

"Леру знаю недовго – ми познайомилися лише два місяці тому, коли я переїхала в Київ. Її історія мене зачепила. Вона зізналася, що не любить виходити на вулицю сама, бо люди тицяють на неї пальцями та обзивають. Тож я вирішила таким способом її підтримати. Про свій вчинок в жодному разі не шкодую. Навпаки, якщо хтось почне мене булити за лису голову, я знайду сили відповісти їм і пояснити, чому так зробила", - розповіла Юля.

Прихильники фіналістки "Від пацанки до панянки" такий її вчинок гаряче підтримали та навперебій висловлювали своє захоплення

"Нехай це стане підтримкою для всіх і вірою, що є щирі люди".

"Юлі дуже личить нова зачіска. Леро, твоя мужність, відважність передається всім, хто тебе оточує. А оточують тебе люди, які цього справді заслуговують і вміють підтримати у важкі хвилини".

"Юляся молодець! Розумничка! Так підтримала дівчину! Вони круті і дуже красиві, хоч і без волосся. Воно все одно виросте".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Юлія Чигринець відверто розповіла телеглядачам про особисте

Як повідомляв портал Знай.ua, Юлія Чигринець після проєкту жодного разу не стала учасницею конфлікту.

Також Знай.ua писав, "пацанка" Юлія Чигринець показала, як виглядала в дитинстві