Відома акторка і співачка Крістіна Орбакайте, також відома як донька примадонни російської естради Алли Пугачової, поділилася новим милим відео у себе на сторінці. Співачці вдалося політати разом з морським вітром.

Читайте Знай в Google News!

Відповідна публікація була розміщена в соціальній мережі Instagram.

Крістіна Орбакайт продовжує насолоджуватись теплою погодою і можливістю бути біля моря. На власній сторінці соціальної мережі Instagram зірка опублікувала коротке відео, на якому Крістіна просто сидить на високому дерев'яному стільці для рятувальника. На вулиці сильний вітер, який тріпає волосся співачки, яка посміхається. На ній великі сонцезахисні окуляри, легка туніка. Блакить неба, а згодом насичений колір моря захоплюють погляд своєю глибиною і різкістю. Співачка наклала на це відео коротку дитячу веселу пісеньку і підписала свою публікацію так: “Какое небо голубое…”.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Підписникам і фанатам співачки надзвичайно сподобалося це відео, люди коментували красу і свіжість Крістіни, красу моря і неба.

Нещодавно Орбакайте презентувала світу нову пісню “Свобода”. Пісенний дебют трапився і доньки співачки, Клавдії. Третьокласниця опублікувала пісню іспанською мовою, красу цієї композиції прокоментувала навіть Алла Пугачова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Орбакайте показала єдину онуку Пугачової

Як повідомляв портал Знай.ua, колишній чоловік Орбакайте одружився вже вшосте на зовсім юній дівчинці з Чечні.

Також Знай.ua писав, заплакана Крістіна Орбакайте з'явилася на публіці в траурному вбранні.