Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила уривок з довгоочікуваної прем'єри кліпу на пісню "A HUEVO", яка вже встигла стати хітом.

Так, артистка, яка давно захоплюється Латинською Америкою, заспівала англійською та іспанською, танцюючи серед звичних елементів мексиканської культури - футболістів, борців луча-лібре, танцівниць, музиканта в сомбреро з маракасами, текіли, перчиків чилі, статуї Діви Марії і багато чого іншого.

А ось коханий чоловік Насті, продюсер і виконавець Потап, підготував для коханої несподіваний сюрприз, взявши участь в її челленджі для популярного додатка TikTok. Олексій гаряче станцював під свіжий хіт дружини на їх кухні, пластично рухаючись і навіть чудово повторюючи всі рухи. Виконавиця, звичайно ж, не залишила романтичний крок без уваги і створила милий колаж, зазначивши, що навіть не підозрювала про танцювальні здібності чоловіка.

хто ж знав, що @realpotap такий крутий танцюрист? 🤩 100/100 🔥

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "захоплююся фігуркою Насті Каменських", " неймовірно красива пара😭 🙏 🏻"," Настя, вибач але у Потапа сексуальніше"," 😍 😍 😍 😍 😍 снайулюбленіішііі🙈 🙈 🙈", " тепер зрозуміло, хто танці для NK придумує. Видно рука майстра!", "Блін, а йому личать танці😳".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.