У будинок онкохворої актриси Анастасії Заворотнюк залетів справжній орел. Шанувальники артистки побачили в цьому знак згори і почали згадувати народні прикмети.

Читайте Знай в Google News!

Донька Заворотнюк Анна опублікувала на своїй сторінці в Instagram фото орла, який деякий час сидів на її балконі. Дівчина здивувалася несподіваному гостю і намагалася знайти символ у цьому. Спадкоємиця зірки розповіла, що орли є символом відваги і хоробрості.

"Уявляєте, до мене на балкон прилетів справжній орел! Цікаво, до чого б це? Я підійшла до нього так близько, неймовірно красивий і граціозний птах🦅 не дарма він є символом відваги, гордості, хоробрості та інших позитивних якостей. Сфотографувати навіть встигла! А ви знаєте, що орли знаходять собі пару один раз і на все життя. Вчені виявили пару, яка прожила разом більше 35 років", - написала Анна.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Підписники пояснили дівчині, що орли своєю несподіваною присутністю щось віщують, проте невідомо – хороше чи погане. На переконання деяких користувачів соцмережі, хижий птах несе власникам будинку багатство та удачу.

"Може це хтось, хто був дуже близький до вас, кого вже немає в живих", "Зустрінете свого принца", "Його візит до великого щастя", "Птах просто дуже красивий, як, власне, і ви, Ганнуся",-відзначили в коментарях люди.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, син Заворотнюк виріс красенем і відволікає увагу від онкохворої мами.

Як повідомляв портал Знай.uа, чоловік Заворотнюк рятує "прекрасну няню" з останніх сил: де бере гроші Чернишов.

Також портал Знай.uа писав, що донька онкохворої Заворотнюк попередила про неминуче: "Залишилося зовсім мало".