Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки на попелясту білявку і виставила прем'єру кліпу на пісню "Белый самолет", в стилі серіалу "Санта-Барбара". А відсвяткувавши 2 серпня свій 45-й день народження Могилевська заявила, що починає життя з чистого аркуша.

Так, Наталя Могилевська вже встигла стати ведучою балкона разом з незмінними Тіною Кароль і Юрієм Горбуновим у першому випуску нового сезону шоу "Танці з зірками 2020", який стартував 30 серпня.

А в перерві між ефірами Могилевська вирішила трохи відпочити і відправилась у Хорватію, щоб продовжити собі літо.

Про це стало відомо завдяки локації, яку Наталя вказала до свіжого поста в Instagram. Могилевська оприлюднила яскраве фото, на якому вона позує у купальнику в розкішному басейні.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Та не зважаючи на життєрадісний вигляд, задумалась співачка про сумне - її зацікавило питання розлучення.

"Подруга зателефонувала, що розлучається. Задумалась ... а реально залишитися після розлучення по-справжньому в хороших стосунках?
У вас є такі приклади серед живих поруч?", - підписала фото Могилевська.

Зазначимо, що Наталя Могилевська ще наприкінці минулого року в одному з інтерв'ю натякала, що скоро вийде заміж. Також співачка демонструвала фото у весільній сукні. Однак досі про весілля так нічого і не чути.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 45-річна Могилевська прогулялася Києвом в міні

Як повідомляв портал Знай.ua, Наталя Могилевська зізналася, що думає про "витівку" Олі Полякової

Також Знай.ua писав, Наталію Могилевську в бікіні сплутали з Настею Каменських