Донька російського актора Михайла Єфремова, якого визнали винним у смертельній ДТП, Анна Марія розповіла, як зробила камінг-аут просто перед батьком, і заявила, що мати била її під пісні Земфіри.

Читайте Знай в Google News!

Інтерв'ю з дівчиною з'явилося на YouTube-каналі "Между нами".

"Якщо ви включите деякі пісні Земфіри – яка іронія, Земфіра це просто близька подруга моєї хрещеної – то у мене почнуться в'єтнамські флешбеки з забиванням у кут і погойдуванням. Тому що мама дуже любила Земфіру, пити і бити під Земфіру мене", - поділилася Анна Марія.

Донька Єфремова також зізналася, як зробила камінг-аут перед знаменитим батьком після приїзду з дитячого табору в 2011 році.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Ми сиділи в машині, я типу такий: "Тату, я, здається, того, дівчаток люблю". Батько деякий час так задумливо подивився в кермо, машини рушили, і він такий: "Ну, я теж". Судячи з кількості дружин, він дійсно любить дівчат", - розповіла вона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Михайла Єфремова засудили на 8 років загального режиму за п'яну ДТП зі смертельними наслідками.

Як повідомляв портал Знай.uа, адвокат оскаржуватиме вирок Єфремову: не був би актором, дали б мінімальний.

Також портал Знай.uа писав, що Микита Джигурда продовжує спроби відстояти невинність свого друга Михайла Єфремова. Актор звинуватив конкретну жінку в тому, що нібито вона була винуватицею ДТП.