Відомий радіодіджей і телеведучий шоу" Ранок з Україною "на телеканалі" Україна” Анатолій Анатоліч дав ексклюзивне інтерв'ю, в якому розповів про цікаві і страшні деталі зі свого життя. Зокрема, він розповів про те, як вбили його батька, як він проводив дивні корпоративи, а також про те, як познайомився з Володимиром Зеленським.

Анатолій розповів, що його батько був пов'язаний з наркотиками і у нього стався конфлікт зі старим другом, через що їх обох заарештували. Батька "викупили", а його друг відсидів рік. Після того як він вийшов, він прийшов до батька Анатолія, почалася бійка, і батька телеведучого поранили ножем, після чого він помер.

Також Анатоліч розповів про те, як вів шоу у Віктора Януковича-молодшого, і зазначив, що шоу було практично засекречено. Він навіть сам не знав, до кого він їде на корпоратив. При цьому, за все шоу Анатоліч сказав всього кілька слів, але гонорар – кілька мільйонів гривень, він отримав, разом з іншими ведучими. Повна версія інтерв'ю доступна на Youtube.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв, що Анатолію Анатолічу "дісталося" за татуювання - " сидів у в'язниці?"

Нагадавши, Лілія Ребрик показала купальники для всіх типів фігур.

Як повідомляв портал Знай.ua Лілія Ребрик розповіла про подорож з чоловіком

Також Знай.ua писав, Лілія Ребрик розповіла, як тримати себе в хорошій формі