Алла Борисівна Пугачова нещодавно з'явилася в шоу чоловіка Максима Галкіна, де шанувальники могли спостерігати всі вади зовнішності Примадонни, тоді як публікації в Instagram, швидше за все, спочатку ретельно ретушуються. Про це повідомляє "StarHit".

Читайте Знай в Google News!

Жінка неохоче ставиться до розмов про пластику, проте приховати сліди підтяжок на обличчі щорічно стає для неї все важче. Про це можна зрозуміти виходячи з нового випуску шоу "Музикаліті", де неприродно натягнуту шкіру на обличчі 71-річної виконавиці можна побачити неозброєним поглядом.

Однак це не завадило тим глядачам, які були раді почути і побачити свого кумира. Вони відзначають те, що випуск виявився дуже інтелігентним, а Алла Борисівна — цікавим співрозмовником з цікавими історіями. "Я в захваті від Алли. Така самоіронія. Хоча, напевно, така мета і ставилася", - зазначив один з користувачів Інтернету.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Жінка ще давно заявила про те, що бажає покинути велику сцену. Однак на честь ювілею, 70-річчя, в минулому році вирішила дати грандіозний концерт, перед яким їй довелося перенести операцію, так як її стравохід був не в порядку.

"Начебто поправили, тепер треба підтримувати. Здоров'я треба берегти. Цей концерт для мене святе, бо головна мотивація - діти. Більше я вже не наважуся нічого цього робити. З такими муками і нервами!"- заявила зірка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дружина глави міграційної служби вперше прокоментувала його роман з "Настею з собачкою"

Як повідомляв "Знай.ua", Наталія Могилевська блиснула розкішними формами у купальнику зі сміливим декольте.

Знай.ua писав, Фреймут показала, що категорично заборонено робити у громадських місцях: "Щоб ніхто не бачив"