Христина Асмус і резидент Comedy Club Гарік Харламов кілька місяців тому оголосили про розлучення. Це стало причиною множинних теорій з боку шанувальників про те, що ж стало причиною закінчення їх відносин. Одна версія передбачає таємну кохану шоумена. Про це повідомляє "StarHit".

Читайте Знай в Google News!

39-річний російський актор і гуморист, за припущеннями фанатів, давно має тісний зв'язок з брюнеткою яною Кошкіною. А сам Гарік до подібних пліток вирішив поставитися з іронією.

Спортсменка Ляйсан Утяшева, яка є заслуженим майстром спорту з художньої гімнастики, заявила, що Харламов зараз вільний, принаймні, ще у неї на день народженні був таким. А також про те, що розлучення Асмус і телеведучого пройшов досить мирно і ніхто згодом не страждає.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Утяшева перебуває в шлюбі вже вісім років і виховує двох дітей. Її секретом сімейно ідилії є пікантні сюрпризи. "Кожен день в красивій білизні роблю паші сніданок, можна і без білизни", - розповіла вона.

35-річна гімнастка - прихильниця кулінарії, тому Гарік Харламов і подарував їй кухарську книгу. За її словами, дружині необхідно радувати чоловіка смачною їжею, приготовленої своїми руками. Однак ідеальною здаватися не варто. "Ми зустрілися з Пашею дуже рано. Він мене знає з 19 років, коли я була з прищами, зайвою вагою. Він мене різну бачив: азартну, ігрулю, сумну, нудну, будь-яку", - підсумувала Ляйсан Утяшева.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дружина глави міграційної служби вперше прокоментувала його роман з "Настею з собачкою"

Як повідомляв "Знай.ua", Наталія Могилевська блиснула розкішними формами у купальнику зі сміливим декольте.

Знай.ua писав, Фреймут показала, що категорично заборонено робити у громадських місцях: "Щоб ніхто не бачив"