Христина Ігорівна Мясникова, яка змінила згодом своє прізвище на Асмус, 32-річна російська актриса, що отримала популярність завдяки ролі Варі Черноус в комедійному телесеріалі "Інтерни". У 2013 році вона вийшла заміж за шоумена, гумориста, телеведучого і резидента Comedy Club Гаріка Харламова. Наступного року у них народилася дочка Анастасія.

Читайте Знай в Google News!

У червні 2020 року партнери оголосили про розлучення. А зараз Христина опублікувала з дочкою публікацію в Instagram. Вона прикріпила 10 фотографій з Анастасією у ванній кімнаті з надувним колом.

"А у тебе який муд по життю? ))) Мій 1 і 5", - написала актриса. "Муд" - від англійського слова "mood" означає "настрій". "У мене мудів немає. У мене в основному всі хороші люди", "як вона на вас схожа)", "Я зараз в 7-му. Без вихідних.))) А взагалі, альтернативне карантинне море в домашніх умовах-клас", "Піде по маминих стопах", "Вся в тата артистка", — пишуть шанувальники в коментарях.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, нескінченні ніжки Лесі Никитюк ледь помістилися в кадр всім ворогам на заздрість: "Лікті кусають"

Як повідомляв "Знай.ua", фанат Путіна Буйнов привітав з ювілеєм стару долину: "Ти справжня". Своє привітання він розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Знай.ua писав, у Наташі Корольової стався викидень, причиною могли бути настирливі журналісти: ",уло чутно серцебиття"