Микита Пресняков народився в сім'ї співака Володимира Преснякова-молодшого і Христини Орбакайте. Його бабусею по материнській лінії виступає Алла Пугачова, а дідусем — актор Миколас Орбакас. У 2004 році мав можливість вступити в Нью-Йоркську кіноакадемію, закінчив її в 2009 році.

Читайте Знай в Google News!

Микита є солістом групи "MULTIVERSE" і актором. В особистому житті у нього було всього дві дівчини, перша — Аїда калієва, з якою він прожив разом чотири роки з 2010 по 2014 рік. Друга — Олена Краснова. На ній він одружився в 2017 році і зараз їй присвячена нова публікація на сторінці в Instagram.

Микита під'їжджає до Олени на скейтборді і перед ними знаходиться шість пар взуття. Вони одночасно стрибають на кожну з них і повторюють вже минулі події: пропозиція руки і серця, весілля і домашній побут в піжамах і тапочках.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Клас! Бережіть один одного", "Круто! Стоп, а як же той момент, коли у вас з'явилися дітлахи? Ні, я не чіпляюся, просто я не знаю, чи є у вас сини або дочки....", "Здорово придумали", "Iз задоволенням чекаємо наступних стрибків...", - коментують відео шанувальники пари.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як прекрасне вино: 56-річний красень Бред Пітт знявся в спокусливій фотосесії.

Як повідомляв "Знай.ua", фанат Путіна Буйнов привітав з ювілеєм стару долину: "Ти справжня"

Знай.ua писав, у Наташі Корольової стався викидень, причиною могли бути настирливі журналісти: "Було чутно серцебиття"