Популярна українська співачка і телеведуча Оля Цибульська поділилася з багатотисячною армією шанувальників новим пікантним фото в соцмережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Так, на своїй сторінці зіркова красуня і молода мама опублікувала кадр, на якому позує в спокусливому образі на кухні. Оля сидить на стільниці в пудровому пеньюарі з пір'ям на рукавах і в туфлях того самого кольору. У підписі до фотографії співачка зізналася, що періодично може влаштовувати скандали в будинку.

"Зашифруй свою улюблену страву в емоджі 🍰❤️ а я вгадаю💋 Мені скучно бути куркою 😸💃🏻 І розізлити по-справжньому - ще той челендж 🔥Але скандальчики через дрібницю влаштовую періодично для смаку🌶Бо жити і не взривати йому мозок - це як готувати борщ і не солити💋💋", - написала Цибульська.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто відзначити, що шанувальники засипали компліментами артистку.

"киця😍 😍 😍", "Красива🔥", "ви дуже шикарна😊 😘 😍 😍", "красуня неперевершена😍 😍 😍", "фотка👍❤️", - пишуть в коментарях користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Оля Цибульська розповіла про секретні засоби жіночої краси.

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Цибульська згадала про найсмачніший перекус в її житті.

Також портал Знай.uа писав, що нещодавно Оля Цибульська вперше показала українцям батька своєї дитини.