Відома українська телеведуча Марічка Падалко, яка працює в ТСН на телеканалі "1+1", і яка нещодавно перехворіла на коронавірус, вже повернулася до роботи і радує шанувальників яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу телезірка показала миле фото з робочої студії, а в підписі до нього розповіла про святкування 25-річчя телеканалу.

Читайте Знай в Google News!

На новому фото Марічка відображена в кімнаті з безліччю букетів, а сама вона тримай в руках святковий напис-хештег "25 років разом". Перед камерою телеведуча з'явилася в елегантному синьому платті, яке красиво підкреслило її витончену фігурку. Її волосся акуратно укладені, а на обличчі легкий макіяж і мила посмішка. У підписі до фото Падалко розповіла про своє повноліття на телеканалі. "З 25 років каналу 1+1, які він святкує в ці дні від початку свого існування, я з ним 18, вже повнолітня дитина "плюсів". А скільки ви? Що перше пам'ятаєте? І питання на засипку - хто знає, якою була моя перша програма на @1plus1_ua?". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, засинаючи її компліментами і привітаннями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадавши, телеведуча Марічка Падалко віддала сина в "спартанські" умови.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що над сином Марічки Падалко знущаються вчителі.

Також портал "Знай.ua" писав, що Соломія Вітвіцька поділилася радісною звісткою про Марічку Падалко.