Наречена колишнього віцепрем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь працює телеведучою програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі. Дівчина активний користувач соцмережі Instagram, де часто радує шанувальників яскравими фото з особистого життя. Цього разу вона показала миле фото і поділилася своїм фетишем.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою телеведуча з'явилася на веранді будинку, вона розкинулася в підвісному кріслі з подушками і задерла ноги. Видно, що на ній смугасте темну білизну, поверх якого вона одягла світлу накидку. Волосся Крістіни акуратно укладені, а на обличчі легкий макіяж, вона з чарівною посмішкою дивиться в камеру. У підписі до кадру Лебідь написала: "Мій фетиш, пора зізнатися. Обожнюю говорити дзвінким голосом "Доброго ранку!". Обожнюю ранок! Обожнюю новий день! Обожнюю настирливий рудий промінь у вікно прямо в чубок. Загалом, Доброго ранку! (У дзвінкому соль-мажорі!). Фоловери не залишили без уваги таку публікацію телезірки, і почали активно її обговорювати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, віцепрем'єр Розенко потрапив в лікарню, поки наречена проходила реабілітацію.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що наречена Розенко розповіла про найінтимніше.

Також портал "Знай.ua" писав, що покалічену наречену міністра Розенка взяли під охорону.