Відома українська співачка ONUKA вирішила підняти складну, але дуже важливу тему ментального здоров'я і проблеми самогубства. Важливу інформацію вона опублікувала на своїй сторінці в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

" за даними ВООЗ, кожні 40 секунд у світі відбувається самогубство. У рік-це майже 800 тисяч випадків. А спроби суїциду відбуваються приблизно в 20 разів частіше, ніж самі самогубства. Україна в цій статистиці займає далеко не останнє місце з показниками, які майже вдвічі перевищують середньосвітові", - пише артистка.

Onuka привела в приклад самогубства Робіна Вільяма і дизайнера Олександра Макквіна, які були успішними і багатими. Ці приклади говорять про те, що проблеми з ментальним здоров'ям можуть впливати на всіх і це не залежить від соціального стану, віку і матеріального достатку.

" у сучасному світі потрібно встигати все, жити заведеним. Це вважається нормою, індикатором успішності. Багатьом людям природно жити в постійному стресі. Соціальні мережі та віртуальне життя роблять нас фейковими відбитками самих себе. Є дослідження, які демонструють депресивний вплив соціальних мереж, і навіть є крива того, наскільки збільшилася кількість самогубств або депресій від деяких постів конкретних інфлюенсерів в Instagram. Далі йдуть інфантильність, фрустрація, наркотики — причин багато", - пише співачка.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Вона закликала придивлятися до друзів і родичів, берегти один одного, допомагати, не ігнорувати і проводити більше часу разом.

10 вересня, в день, коли у всьому світі відзначають день запобігання самогубствам, хочеться поговорити про складну і...

Geplaatst door ONUKA op Donderdag 10 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, співачка ONUKA підтримала білорусів трепетним посланням.

Як повідомляв Знай. ua, Onuka знайшла спосіб екологічного порятунку Землі.

Також Знай. ua писав, що Alyona Alyona влаштувала "зоряне" прибирання сміття на Гідропарку в Києві.