Відома українська співачка, актриса студії" Жіночий квартал " Віра Кекелія часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість порадувала фанатів новиною, що народила сина, причому на пологах був присутній і чоловік Віри – Роман Дуда. А цього разу молода матуся представила українцям нову пісню, яку сама написала.

Читайте Знай в Google News!

Віра показала в соцмережі відео, на якому вона виконує нову авторську пісню "Люби Мене" в компанії музикантів і бек-вокалісток. Перед камерою співачка з'явилася в розкішній червоній сукні, яка підкреслила її витончені форми, і це через кілька місяців після пологів. У підписі до публікації Кекелія написала: "Того дня я надихнулися віршами Ліни Костенко і написала пісню "Люби мене". Спасибі всім своїм друзям, які виконують її зі мною. Video @nadi_loban, @leonovmusic, @nikolajkistenov, @karusya_sokolovskaya, @darygavryk. Style @lesiapatoka. MakeUp&Hair @kolomietsmary". Фанати в захваті від нового відео віри, користувачі захоплені її новою піснею.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, зірка "Кварталу" розбурхала фантазію шанувальників відвертими фото з відпочинку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка Кварталу 95 здалася в крихітному купальнику.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Квартал 95" показала всі принади на відпочинку.