Популярна українська фотограф, експерт шоу "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк часто ділиться з фанатами в Instagram кадрами з життя і різних зйомок. Нещодавно знаменитість похвалилася кумедним відео, яке зробила на екскурсії в заповіднику Асканія-Нова в Херсонській області.

Так, артистка приміряла довгу чорну сукню з глибоким декольте, сонцезахисні окуляри і рожеву хустку, познайомившись з новими смугастими подружками - милими зебрами, які так і чекають на апетитні ласощі.

Пліткуємо 🦓

Фолловери залишилися в захваті: "🤔пліткарка, все ясно )", "Як завжди прекрасна 💕🌸", "Соня-Ляля ❤️🔝", "Який милийййй🤭😍😍😍", "Зебрику, теж, треба було губки зробити💋", "У мене теж є така подружка 😊 прямо копія 😄", "Новий експерт ?😂 ", "Ну це точно Асканія Нова😉 🦓".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.