Скандальна 31-річна дружина 74-річного гумориста Євгена Петросяна, до якої той втік від Олени Степаненко, Тетяна Брухунова, досить активно веде свою сторінку в Instagram, де ділиться рецептами незвичайних домашніх смаколиків, улюбленими книгами, фільмами і захоплюючими історіями з життя.

А нещодавно на акаунті знаменитості з'явилося перше і вкрай рідкісне відео з її чоловіком Євгеном Вагановичем, записане ще 4 роки тому, до їхнього весілля. Так, пара, сидячи в студії, вирішили обговорити проблеми моди в Росії і світових дизайнерів, а також стиль, тенденції нових сезонів. Тетяна зазначила, що це не телешоу, а звичайна проба, запис, який допоміг їй зрозуміти, в якому напрямку варто рухатися.

розмова про моду Це була, що називається, проба пера. Мені здається, що у нас (все ще) дуже мало знають про російських дизайнерів. Я глибоко переконана, що російським хлопцям потрібно допомагати! Талановитих, перспективних з палаючими очима маленьких виробників в Росії дуже багато. А їм сьогодні вибитися не так просто. І друге, що мене спонукало на цей експеримент-це бажання донести до широкої аудиторії, що тренди, аутфіт та ін. - Це не просто незнайомі слова, а ціла система взаємозв'язків в якій можна і потрібно розібратися. Зробити ж це не так-то складно, як може здатися. Словом, інтуїція мені підказала, що такі розмови про моду, про її тенденції в майбутньому стають актуальними. Ця давня проба була зроблена для того, щоб перш за все я зрозуміла - чи може це бути цікаво не тільки мені, а й іншим. Чи справляюся я з цим непростим телевізійним виміром?.. P. S Це не телепередача і навіть не пілотний проект.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів В Україні почнуть готувати школярів до реального життя: скасовують 11-річку та змінюють предмети
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ведуча "аншлагу" Дубовицька розкритикувала весілля Петросяна з молодою коханкою.

Як повідомляв Знай.uа, Петросяна і Степаненко розшукує податкова.

Також Знай.uа писав, що Петросяна після розлучення зі Степаненком спіткали невдачі.