Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила уривок з довгоочікуваної прем'єри кліпу на пісню "A HUEVO", яка вже встигла стати хітом.

Так, артистка виставила серію п'ятничних селфі, насолоджуючись яскравим сонечком і примірявши стильне напівпрозоре вбрання білого кольору. Жіночний образ красуня доповнила легким нюдовим макіяжем і аксесуаром у вигляді годинника на лівому зап'ясті, а також розпустила "фірмові" грайливі кучерики. При цьому Настя пораділа закінченню робочого тижня і побажала численним шанувальникам гарного дня.

Фолловери залишилися в захваті і засипали Настю компліментами: "які ж красиві у Вас кучерики) ви якось укладаєте їх?", "Шикарна😍 😍 😍", " Боже яка гарна😍", " і вам гарного дня❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "Принцеса❤️", "⚘⚘🧚♂️🧚♀️🦋🥀 Ти така прекрасна леді Анастасія!!!", "ну така красива😻".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.