Відома американська модель плюс-сайз Джоджо Бейбі, яку прозвали другою Кардашьян за її пишні форми, обожнює виставляти в Instagram відверті і пікантні кадри. Нещодавно знаменитість, у якої, до слова, більше 10 мільйонів фоловерів, виставила спокусливе відео, позуючи в образі сексуальної студентки.

Так, красуня приміряла облягаючу спідницю, білосніжний рюшевий бюстгальтер, окуляри і крихітний метелик в рожево-чорну смужку, грайливо розпустивши волосся. При цьому дівчина в ролику зробила акцент саме на величезних грудях, та так, що навіть її обличчя зрідка потрапляло в кадр.

Варто відзначити, що хоч сама модель народилася в Кентукі і зараз проживає в Лос-Анджелесі, вона все ж має азіатське походження. Мама зірки родом з Лаосу, завдяки чому у дівчини така екзотична зовнішність. До речі, ім'я Джоджо - псевдонім, а справжнє ім'я красуні невідомо. Модельну кар'єру знаменитість почала у 2010 році, а зараз є амбасадором спортивного харчування Protein World.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Варто відзначити, що Бейбі - не єдиний прототип Кім Кардашьян, буквально в кожній країні вже встигли знайти так звану "копію" зірки реаліті-шоу. В основному дівчата женуться за легкою славою і захопленими поглядами протилежної статі, тому всі, як і сама світська левиця, вдаються до пластики грудей і сідниць, не гребують численними уколами краси і ретушшю своїх фото.