39-річна Лілія Ребрик є українською актрисою і телеведучою, з якою практично кожен день прокидається вся країна в ефірі програми "Ранок з Україною". У ранкових випусках вона вміло демонструє трендові образи і ідеальний зовнішній вигляд.

Читайте Знай в Google News!

Вона одна з найуспішніших українських ведучих і перед камерою постає як в дизайнерських нарядах, так і в повсякденному одязі. Зараз на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram вона поділилася новим образом з останнього ефіру телепередачі. Вона вибрала стильну і комфортну, легку рожеву блузку разом зі світло-коричневими вільними брюками.

Доповнила свій повсякденний образ Лілія відкритим декольте, завдяки розстебнутим гудзикам зверху, і лакованими туфлями-човниками на високих підборах бордового кольору. До того ж, на ній можна помітити оригінальні сережки. Це говорить про те, що Ребрик не забуває про аксесуари.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Телеведучій вдається виглядати бездоганно, додаючи свіжості за допомогою легкого макіяжу, незважаючи на настільки ранній підйом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, співачка Onuka знайшла загрозу людству похлеще "синіх китів": "Кожні 40 секунд"

Як повідомляв "Знай.ua", Ілона Гвоздьова розповіла про майбутні пологи і вибрала своїх фаворитів на "Танцях з зірками": "Ще покаже себе"

Знай.ua писав, Ліна Костенко змусила подругу Кравець з кварталу заспівати: "Того дня я..."