Команда тревел-шоу "Орел і Решка", яке стартує на Новому каналі 26 вересня, розповіла, як їм було складно знімати проект про подорожі в умовах складної ситуації в світі.

Читайте Знай в Google News!

Кожен, хто цього року зважився на поїздку за кордон, знає, як непросто стало подорожувати. Обмежений вибір країн, обов'язкові тести ПЛР, заповнення додаткових документів-це мінімум, який необхідно пройти. У команди ж легендарного українського тревел-шоу " Орел і Решка "був пакет"максимум".

"Звикли, що перед нами немає жодного закритого кордону. Зауважу, що ми перше тревел-шоу, яке побувало в Північній Кореї, – каже Олена Пелімська, продюсер "Орел і Решка. Чудеса світу". - А сьогодні ми зіткнулися з труднощами, з якими раніше ніколи не стикалися. І головною складністю для нас став обмежений вибір напрямків".

Команда проекту намагалася вибирати для зйомок безвізові країни, які не вимагали двотижневої ізоляції. І це звужувало їх пошук майже до мінімуму.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"наприклад, ми дуже хотіли цього року відвідати Кіпр, - пояснює Оля Малашенко, продюсер "Орел і Решка. Дівочий сезон". - Але буквально на етапі підготовки Острів закрився для туристів, тому ми швидко почали шукати йому заміну".

Додатковий час команді «Орла і Решки» довелося закладати і на здачу тестів ПЛР. Їх всією групою робили мало не кожні кілька днів, оскільки країни щоразу вимагали актуальної інформації.

Орел і Решка, фото: прес-служба програми
Орел і Решка, фото: прес-служба програми

" у деяких країнах ці тести роблять тільки в державних клініках, тому нам доводилося всією командою, з технікою стояти в черзі і чекати, – розповідає Оля Малашенко. - А ще в одній з країн тест зробити можна було тільки після госпіталізації. А він нам був життєво необхідний, щоб повернутися додому. Тому ми викликали медичний супровід з іншої країни, з яким зустрілися на кордоні. На кордоні нам тести і робили".

Однак відкривати світ після тривалого карантину не менш цікаво, пояснює команда "Орла і Решки". Відразу стає помітно, хто готовий приймати туристів, а хто ще не відійшов від пандемії.

"зараз ми знімаємо в Домінікані, - ділиться враженнями Олена Пелимська. - Зазвичай пляжі цього острова нагадують рай. А зараз, коли туристів дуже мало, узбережжя заполонили водорості, і пляжі зовсім не такі, як на інстаграмних картинках".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Івлєєва заявила, що Регіна не поверталася в "Орел і решку".

Як повідомляв Знай. ua, зірка "Орла і Решки" змінила імідж і стала схожою на Мерилін Монро.

Також Знай. ua писав, що зірка "Орла і Решки" стане нареченою, історія кохання і підготовки до весілля однієї з найкрасивіших пар