У четвер, 10 вересня, відома російська співачка Лариса Доліна відзначала 65-річний ювілей. З цього приводу зірка закотила веселу вечірку, на яку зібрався весь російським бомонд. Побував на Заході і російський виконавець Олександр Буйнов, який фотографував, знімав на відео і потім виклав у Мережу все, що відбувалося там.

Читайте Знай в Google News!

На фото і відео можна побачити, хто і як вітав іменинницю з її днем народження. Так, серед гостей видно російського композитора Ігоря Крутого, співака Миколи Баскова, співачку Лоліту, коміка Максима Галкіна і багатьох інших. Свою публікацію Олександр Буйнов підписав так: "Вчора. День народження Лариси Доліної. Як давно ми не зустрічалися, скучили всі. Спасибі, Лариса, за шалено-прекрасний вечір, вийшов такий "АРТКЛУБ". А вам яке фото-Відео з десяти сподобалося більше?".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадавши, Лариса Доліна оскандалилася з безкарністю за порушення ПДР.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що 64-річна Доліна "приміряла" новий образ, виваливши свої "бідони".

Також портал "Знай.ua" писав, що 64-річна Доліна може повторити долю онкохворої Заворотнюк - моторошний шрам налякав фанатів.