Іраклі Макацарія - 35-річний грузин, який став досить популярним в Україні, завдяки участі в ряді відомих шоу. У 2016 році він був запрошений в якості головного героя реаліті-шоу "Холостяк" на телеканалі СТБ.

Читайте Знай в Google News!

Любов на проекті він так і не знайшов, згодом розлучившись з переможницею шостого сезону Оленою Лисак, проте через два роки він опинився в числі учасників "Танці з зірками". Його партнером стала Яна Заєць, з якою вдалося дійти до суперфіналу і взяти третє місце. У 2019 році став одним з тренерів 9 сезону шоу "Зважені та щасливі", чия команда тоді і перемогла.

Однак весь цей час серце чоловіка було вільне. Зараз він опублікував в акаунті Instagram фотографію з немовлям, підписавши її словами: "Безумовна любов". Власної дитини у Іраклі ще немає, на знімку зображений його племінник. І як відомо, популярний грузин є хрещеним батьком для дев'ятьох дітей.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Дуже класне фото! І взагалі, спостерігаючи за вашою сторінкою, самі людші фаши фотки там де ви з дітьми! Давайте вже, свого пора ростити! Думаю ви будите дуже хорошим батьком!))))) ", "Одна ніжність і розчулення", "Який малюк", "Я вірю що ангели часто маскуються як діти", — пишуть шанувальники чоловіки в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка "СТМПУ" Соня Плакидюк оголила декольте і попліткувала з українськими зебрами.

Як повідомляв "Знай.ua", Надя Дорофєєва у запальному танці похвалилася всім, чим її нагородила природа.

Знай.ua писав, Джамала і Ріапобой вразили дуетом, світ побачив хіт лише через 3 роки.