Рената Муратівна Литвинова — відома 53-річна радянська і російська актриса, сценарист і телеведуча. У 2003 році була удостоєна почесного звання Заслуженої артистки Російської Федерації.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно жінка опублікувала на своїй сторінці в Instagram кілька знімків з новим образом. "Починаю репетирувати нову п'єсу в МХАТі ім. Чехова- "Зірка вашого періоду" - шукаю образи) прем'єра взимку....) як завжди, коли холодно і сніжно )", — написала вона під одним з постів.

Вона постала шанувальникам в образі такого собі гламурного Джокера, який їй дуже навіть до лиця. З цим же зовнішнім виглядом жінка знаходиться на обкладинці журналу РБК Style.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Білан став червоним, Литвинова - зеленою... Текс, текс, текс - не перформанс - чи який готується?!", "Спочатку подумала, що на фото Уляна", "Сукня! Просто мрія!", "Не далеко пішла від старого образу...", "Вау ефект!!!!", "Просто дуже красиво!",- написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Христина Асмус відобразила стадії розвитку настрої дочки: "Вся в тата артистка". Вона виклала з дочкою публікацію в Instagram. Вона прикріпила 10 фотографій з Анастасією у ванній кімнаті з надувним колом.

Як повідомляв "Знай.ua", Марічка Падалко перемогла Covid-19 і тепер святкує "повноліття"

Знай.ua писав, Світлана Лобода показала, як ВІДПАЛЮЄ з "коханцем" в літаку: "Дружби не існує?"