Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій акаунт в Instagram. Цього разу зірка російської сцени викликала фурор короткою шкіряною сукнею.

37-річна Світлана Лобода заявила, що похмура погода - не привід відмовлятися від короткого вбрання і продемонструвала свою чорну шкіряну сукню, яка обліпила струнку фігуру співачки, відкривши погляду оголені плечі і ноги.

Колишня солістка групи "ВІА Гра" розповіла, як проведе сьогоднішній вечір. Зірка повідомила, що збирається на концерт. Перед виступом Світлана влаштувала зухвалу фотосесію.

Лобода вийшла на ґанок будинку і попозувала на сходах. Артистка одяглася не по погоді, але її це не збентежило. Світлана постала в короткій шкіряній сукні чорного кольору. Наряд вигідно підкреслив всі принади фігури: її витончені плечі, тонку талію і неймовірно довгі ноги, які Світлана ще більше "подовжила" босоніжками на високих підборах.

Співачка поклала руки на стегна і пильно дивилася в камеру.

"П'ятнична прохолода хіба привід відмовитися від короткого плаття? Збираюся на концерт, а як плануєте провести вихідні ви? " - звернулася Лобода до шанувальників.

Фоловери засипали Лободу компліментами.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Лобода Сергіївна, ви ідеальна!", "Прекрасна! Ніжки - чудо!", "Розкішна", "Оце ноги, Барбі!", ″Благаю, моя пані, сядьте мені на обличчя ″ - завелися фанати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Світлана Лобода показала, як запалює з "коханцем" в літаку

Як повідомляв портал Знай.ua,Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Також Знай.ua писав, Лобода показала своє життя коротким відео.