Ольга Куриленко-французька актриса і модель, яка народилася 14 листопада 1979 в Бердянську і зараз стверджує, що не вважає себе українкою, викликавши невдоволення шанувальників її творчості. Тест ДНК показав польське, білоруське та російське походження.

Читайте Знай в Google News!

Куриленко була запрошена працювати в московське модельне агенство "Red Star", коли їй було всього 15 років, а згодом, через рік, уклала контракт з іншим агенством і переїхала до Франції.

Зараз жінка опублікувала на своїй сторінці в Instagram фото зі зйомок фільму "Залив тиші", режисером якого виступає Паула ван дер Уст. На знімку видно, що жінка керує Класом Бангом, Ольшою Куриленко та іншими на знімальному майданчику в Лондоні.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Оооо. Коли подивлюся то вже! Кажуть бомба фільм", "Ви Така кльова", "Привіт Ольга я так тебе люблю моя мрія дружити з тобою через instagram", "Привіт, вибачте, що турбую вас, але я хотів би сказати, що я дійсно люблю вас як актрису і вважаю вас величезним натхненням для мене", — пишуть шанувальники Ольги в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, музика лилася з її душі: в мережу потрапили небачені раніше знімки Валентини Толкунової.

Як повідомляв "Знай.ua", Никитюк показала всій країні свої Пасатижі, крімпер і йоржик: "Все дуже просто"

Знай.ua писав, зірка "Зважені та щасливі" Аніта Луценко приголомшила сексуальною фігурою в купальнику: "Цукерка"