Валерія Товстолес - 25-річна українська модель і гумористка. Вона пішла в модельну школу в 16-річному віці слідом за подругами і їй навіть не довелося дотримуватися дієт для схуднення, їй в цьому допомагали навантаження і стрес. А зараз її вага становить 55 кілограм при зростанні в 180 сантиметрів.

Читайте Знай в Google News!

З гумором на серйозному рівні вона зв'язалася в Дніпропетровській лізі КВК в 19 років. Згодом українські телеглядачі могли бачити Валерію в "Лізі сміху", "Розсміши коміка" або в "Жіночому кварталі".

На сторінці дівчини і в офіційному акаунті гумористичного розважального шоу "Жіночий Квартал" в Instagram було опубліковано її фото з конем, яке так і було підписано: "Чому б не викласти фотку з конем )".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Я їздила) страшно)))", "Займаюся вже 10 років кінним спортом. Це круто і елегантно", "Лера красуня", "Трохи повільніше, коні, трохи повільніше!", "А на кольоровій фотці конячка спить?", "Хороша Кобилка!!!))) ",- висловили свою думку користувачі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лілія Ребрик просто з ранку в прямому ефірі вирішила розстебнути блузочку: "А я вже"

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Універу" пішов по стопах Єфремова? Після вироку актор розсміявся суддям в обличчя. 41-річного російського актора Арарата Кещяна, відомого за такими фільмами і телевізійними проектами, як "Універ", "Кавказька полонянка" і "СашаТаня". засудили до сплати штрафу.

Знай.ua писав, Олександр Пономарьов попросив допомоги в пошуках батька: "Єдине, що залишилося"